Cadeau Elle

Gelukkig zijn er in ons land en wereldwijd nog voldoende tijdschriften. Van uitsterven is gelukkig nog lang geen sprake. Zo kun je als vrouw bijvoorbeeld een abonnement nemen op Elle. Of een cadeau Elle aan de orde is? Dat en nog veel meer kun je lezen hier op Welkomstcadeau.nl. Door hier regelmatig te kijken, weet je namelijk zeker dat jij nooit meer een gratis cadeau aan jouw neus voorbij ziet gaan. Bovendien blijf je zo op de hoogte van de leukste acties en kortingen. Lees nu over het cadeau Elle en slijt vervolgens een abonnement af op dit roemruchte modetijdschrift.

Zeer de moeite waard; een cadeau Elle

Elle is een zeer bekend tijdschrift over met name mode. Het blad komt uit in tal van verschillende landen en is vooral bedoeld voor vrouwen van tussen de 20 en 35 jaar oud. Elle is van origine een Frans magazine dat al vanaf 1945 bestaat. De eerste Elle in Nederland kwam uit in 1989 op initiatief van Liesbeth Hendrikse, ook meteen de eerste Nederlandse hoofdredactrice. In Elle lees je vooral columns en reportages over speciaal mode en beauty. Ook de fotografie speelt een prominente rol bij dit tijdschrift.

Welkomstcadeau, acties en kortingen

Nou kun je natuurlijk ‘gewoon’ een abonnement afsluiten op Elle. Het is echter verstandiger om te kijken of je bij dat abonnement een kado kunt krijgen. En dat is precies waar Welkomstcadeau.nl je bij kan helpen. Behalve het cadeau Elle, zie je hier ook meteen of aanbieders van loterijen, abonnementen voor smartphones en verzekeringen met een welkomstcadeau werken. Je ziet meteen ook of er korting geldt of er een andere leuke actie loopt. Het welkomstcadeau dat gegeven wordt, wisselt overigens vaak. Soms per week, soms per maand. Daarom is het ook verstandig om regelmatig Welkomstcadeau.nl te checken. Dan ontgaat je in elk geval niets.

Warm welkom en om nieuwe klanten te werven

De reden dat aanbieders als Elle werken met een gratis cadeau is tweeledig. Aan de ene kant willen ze met een cadeau de nieuwe klanten een warm welkom bieden. Natuurlijk worden de cadeaus ook ingezet om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven in een vaak hevige concurrentiestrijd. In alle gevallen kun je er als consument echter prima van profiteren. En waarom zou je dat niet doen? Juist in een tijd dat alles duurder is geworden, is het leuk om een welkomstcadeau thuisbezorgd te krijgen, toch?

Wat is Elle eigenlijk precies?

Elle is een tijdschrift met mode als hoofdonderwerp. Het magazine bestaat al vanaf 1945 en vanaf 1989 in ons land. Elle is vooral bedoeld voor vrouwen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Behalve columns en reportages vind je in Elle vooral heel erg veel mooie foto’s.

Krijg je alleen een welkomstcadeau bij een tijdschrift?

Nee, dat is zeker niet het geval. Zo krijg je bijvoorbeeld vaak ook een gratis cadeau als je een abonnement voor een smartphone afsluit of als je deel gaat nemen aan een loterij. Ook verzekeringen werken niet zelden met een gratis kado.

Waarom worden er zoveel welkomstcadeaus weggegeven?

Heel veel aanbieders werken met een gratis welkomstcadeau. Dat doen ze om nieuwe klanten een warm welkom te bieden. Natuurlijk worden ook cadeaus ingezet om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten aan zich te binden en te lokken met echt prachtige cadeaus.

5/5 - (10 stemmen)