Cadeau JAN

JAN is een zeer aantrekkelijk tijdschrift voor vrouwen van boven de dertig. Het magazine verschijnt eens per maand. Je kunt een los nummer kopen bij de kiosk, je kunt echter – en dat is voordeliger – ook een abonnement nemen op JAN. Of sprake is van een cadeau JAN? Dat en nog heel veel meer kun je lezen hier op Welkomstcadeau.nl. Behalve over het cadeau JAN lees je ook meteen bij welke tijdschriften, verzekeringen en loterijen je gebruik kunt maken van aantrekkelijke kortingen en acties. Zonde om dat te laten lopen.

Kies voor een gratis cadeau bij JAN

JAN is een magazine dat wordt uitgegeven door de bekende uitgeverij Hearst. Het blad is niet gelieerd aan een Jan. JAN staat namelijk voor Just Another Name. De eerste keer dat het maandblad verscheen was in september 2005. Meteen vanaf het begin bleek het tijdschrift een schot in de roos. Niet voor niets werd JAN al eens uitgeroepen tot Magazine van het Jaar namelijk. Je kunt gemakkelijk een abonnement nemen op JAN. Check dan wel altijd eerst of sprake is van een cadeau JAN, want waarom zou je een gratis cadeau aan jouw neus voorbij laten gaan?

Gratis kado om nieuwe leden te werven

Gratis cadeaus? Ze zijn aan de orde van de dag. En dat zeker niet alleen bij tijdschriften. Zo geven ook aanbieders van abonnementen voor jouw telefoon bijvoorbeeld niet zelden een kado weg. Dat wordt gedaan om nieuwe leden een warm welkom te bieden. En uiteraard worden de welkomstcadeaus ook ingezet om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven en die weg te lokken bij de concurrent. Als consument kun je daar prima van profiteren. Want de cadeaus liegen er vaak niet om.

Check acties en kortingen op Welkomstcadeau.nl

Omdat het ondoenlijk is om zelf steeds in te gaten te houden of er sprake is van een welkomstcadeau, een actie of een interessante korting, kun je beter regelmatig de website Welkomstcadeau.nl checken. Regelmatig, want de cadeaus en kortingen die weggegeven worden, wisselen nogal eens. Soms per week, soms per maand. Daardoor blijft het gewoon interessant om Welkomstcadeau.nl te raadplegen. Want een gratis welkomstcadeau kan net dat duwtje in de rug zijn om een abonnement te nemen op bijvoorbeeld JAN.

Wat is een cadeau bij JAN?

Een cadeau JAN is een gratis cadeau dat je krijgt als je besluit om een abonnement op dit tijdschrift te nemen. Er is nooit sprake van een vast gratis cadeau. De cadeaus wisselen soms per week of per maand.

Waarom worden er welkomstcadeaus weggegeven?

Er worden gratis cadeaus weggegeven om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven en om die weg te halen bij de concurrent. Bovendien krijg je met een welkomstcadeau als nieuwe klant ook een warm welkom. En de gratis cadeaus liegen er vaak bepaald niet om.

Krijg je alleen een gratis cadeau bij een abonnement op een tijdschrit?

Nee, dat is zeker niet het geval. Ook bij een telefoonabonnement, bij verzekeringen en loterijen krijg je niet zelden een welkomstcadeau. Een handig overzicht van de gratis cadeaus, acties en kortingen vind je hier op Welkomstcadeau.nl. Houd de website dus steeds goed in de gaten, zo ontgaat je geen enkel leuke kado meer.

Wat vind jij hiervan?