Cadeau Cosmopolitan

Cosmopolitan is een bekend Amerikaans tijdschrift. Het is zeker voor vrouwen de moeite waard om er een abonnement op af te sluiten. Wist je dat je vaak kunt rekenen op een cadeau Cosmopolitan? Dat je bij het afsluiten van een abonnement dus kunt rekenen op een leuk, gratis cadeau? Hier op Welkomstcadeau.nl krijg je een handig overzicht van aanbieders die werken met zo’n kado. Ook lees je hier meteen of en wanneer er sprake is van een korting of een leuke actie. En zo gaat dus nooit meer een leuke welkomstcadeau aan jouw neus voorbij.

Profiteer van een cadeau Cosmopolitan

Cosmopolitan, ook wel eens liefkozend Cosmo genoemd, is een lifestyle en modetijdschrift. Het magazine verschijnt volledig in kleur en bestaat in Amerika al vanaf 1882. In ons land is er een Nederlandse versie vanaf 1986. Cosmopolitan is een echt vrouwenblad, waarin nadrukkelijk aandacht besteed wordt aan fotografie. Ondertussen bestaan er meerdere varianten van Cosmopolitan. Zo kun je tegenwoordig ook abonnee worden op CosmoGrl!, een magazine voor de wat jonge, vrouwelijke lezer. In de loop der tijd hebben tal van verschillende topmodellen de cover van Cosmopolitan gesierd, iets dat nog steeds gezien wordt als het hoogst haalbare in de modellenwereld.

Profiteer als consument van gratis welkomstcadeaus

Dat veel aanbieders van tijdschriften, maar ook verzekeringen en aanbieders van abonnementen voor jouw smartphone werken met een gratis cadeau is niet zo gek. Ze doen dit in de eerste plaats om nieuwe klanten een warm welkom te geven. Bovendien worden gratis welkomstcadeaus ingezet om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven. Zeker vanwege de hevige concurrentie moeten de aanbieders ook wel iets doen. En als jij het als magazine niet doet, dan doet de concurrent het wel. Als consument kun je daar dus optimaal van profiteren.

Steeds wisselend aanbod van gratis cadeaus

De gratis cadeaus waar je op kunt rekenen wisselen steeds. Soms is er elke week een ander gratis kado, soms wisselt het cadeau per maand. Om die reden blijft het dus ook steeds de moeite waard om Welkomstcadeau.nl goed in de gaten te houden. Hier krijg je een handig overzicht van alle gratis welkomstcadeaus, leuke kortingen en andere aantrekkelijke acties. Profiteer er van!

Waarom lezen zoveel vrouwen Cosmopolitan?

Cosmopolitan is een zeer bekend tijdschrift, speciaal voor de vrouw. Het blad richt zich op lifestyle en mode en het magazine heeft sinds 1986 ook en Nederlandse versie. Fotografie speelt nadrukkelijk de hoofdrol in dit veel gelezen tijdschrift, dat elke maand verschijnt.

Krijg je alleen bij abonnementen op tijdschriften een gratis cadeau?

Nee, dat is zeker niet het geval. Ook als je deelneemt aan een loterij, een verzekering afsluit of een abonnement op de telefoon neemt, kun je in negen van de tien gevallen rekenen op een leuk gratis welkomstcadeau.

Waarom worden er eigenlijk gratis kado’s weggegeven?

Dat wordt gedaan om nieuwe klanten een warm welkom te geven vooral. Aa de andere kant wordt natuurlijk ook gewerkt met gratis cadeaus om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven en om ze eventueel weg te halen bij de concurrent.

5/5 - (6 stemmen)