Deal or No Deal spel gratis spelen
Deal or No Deal spel gratis spelen bij Postcode Loterij

Deal or No Deal spel gratis spelen bij Postcode Loterij

DOE MEE >

Beschrijving

Wil jij Deal or No Deal spel gratis spelen? Door lid te worden van de Postcode Loterij krijg je elke dag een gratis credit om spellen te spelen.

Gratis Deal or No Deal spel spelen: zo werkt het bij Postcode Loterij

Als je loten koopt voor de Postcode Loterij, krijg je dagelijks een GRATIS credit om een spelletje te spelen bij Postcode Loterij Spellen. Dit is een online spellenportaal waar je leuke en spannende spellen kunt spelen. Je hoeft geen geld uit te geven om te kunnen spelen, dus kun je gratis genieten van alle spellen die je wilt.

Wat betekent dit precies? Dit betekent dat je iedere dag een gratis spel kunt spelen, waarmee je kans maakt op mooie prijzen. Er zijn verschillende soorten prijzen te winnen, dus er is voor iedereen wat wils. Of je nu op zoek bent naar een mooie reis, een nieuwe tv of gewoon wat extra geld, je hebt altijd kans om iets leuks te winnen.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen, is een account aanmaken op de website. Nadat je bent ingelogd, kun je iedere dag een gratis spel spelen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en je maakt automatisch kans op de prijzen. Er zijn geen verborgen kosten of iets dergelijks, dus je hebt niks te verliezen.

Hoe werkt Deal or No Deal?

In dit spel kiest de speler een koffer uit die een geheime prijs bevat. Er zijn 26 koffers in totaal, en de speler weet niet welke koffer welke prijs bevat. De koffers bevatten prijzen van €0,01 tot €250.000.

De speler kiest een koffer, en daarna mogen de andere spelers proberen te raden welke prijs in de koffer zit. Als niemand de juiste prijs raadt, krijgt de speler die de koffer heeft gekozen de prijs die in de koffer zit.

Daarna worden er door de bank een aantal koffers geopend, waarna de speler weer een keuze moet maken: deal or no deal. Als de speler kiest voor deal, krijgt hij de prijs die in de koffer zit waar hij voor gekozen heeft. Als de speler kiest voor no deal, gaat het spel verder en worden er weer koffers geopend. Dit blijft zo door totdat de speler kiest voor deal, of er geen koffers meer over zijn.

Wanneer er geen koffers meer over zijn, krijgt de speler de prijs die in de koffer zit waar hij voor gekozen heeft.

5/5 - (23 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deal or No Deal spel gratis spelen bij Postcode Loterij” te beoordelen