Gratis 2x10 loten van Lotto
Gratis 2 x 10 loten van Lotto

Gratis 2 x 10 loten van Lotto

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Heb je altijd al gedroomd van een grootse winst? Dan is dit jouw kans! Lotto, de bekende Nederlandse loterij, viert haar jubileum in stijl door niet alleen nieuwe abonnees te verwelkomen met 10 gratis loten, maar ze verdubbelen dit genereuze aanbod tot 20 gratis loten voor een beperkte tijd​​. Deze actie, ter ere van Lotto’s 50-jarig bestaan, geeft je de unieke kans om met extra loten deel te nemen aan de wekelijkse trekkingen, zonder extra kosten. Een fantastische manier om je kans op winst te vergroten!

Meer over het product: Lotto loten

Lotto staat bekend om haar spannende en toegankelijke loterijspel waarbij je zelf je geluksgetallen kiest en voor slechts €2 per lot mee kan doen​. Elke zaterdag is er een trekking, waarbij je kans maakt op de jackpot die altijd minimaal €2,5 miljoen bedraagt​​. De jackpot heeft zelfs de potentie om op te lopen tot vele miljoenen, waardoor jouw droom om miljonair te worden werkelijkheid kan worden. Met zulke aantrekkelijke voorwaarden en de extra loten van de huidige actie, is meespelen met de Lotto aantrekkelijker dan ooit.

Lotto: Een rijke geschiedenis van winnaars

Lotto, opgericht in 1974, heeft door de jaren heen vele levens veranderd met haar indrukwekkende jackpots en prijze​. Als een van de meest geliefde loterijen in Nederland, heeft Lotto een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid, plezier en spanning. Lotto onderscheidt zich niet alleen met de vaakst vallende jackpot van Nederland, maar ook door haar inzet voor goede doelen. Een deel van elk verkocht lot gaat naar verschillende goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.Zo draagt jouw deelname bij aan een betere wereld, terwijl je zelf kans maakt op fantastische prijzen.

Sta je te trappelen om gebruik te maken van deze onweerstaanbare actie? Bezoek dan snel Welkomstcadeau.nl waar je altijd de beste acties en aanbiedingen vindt. Grijp deze kans om met extra loten mee te spelen en wie weet, misschien ben jij de volgende miljonair. Wacht niet langer, de loten liggen voor je klaar!

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik deelnemen aan de Lotto actie?
Je wordt automatisch deelnemer aan de actie door je als nieuwe abonnee aan te melden bij de Lotto. Je hoeft hiervoor geen speciale actiecode te gebruiken​​.

Tot wanneer is de 20 gratis loten actie geldig?
Deze specifieke actie is een tijdelijke promotie ter ere van het 50-jarig bestaan van Lotto. Bezoek de officiële Lotto website of Welkomstcadeau.nl voor de meest actuele informatie en de einddatum van de actie.

Wat gebeurt er als ik win met een gratis lot?
Net als bij betaalde loten, wordt eventuele winst van gratis loten automatisch bijgeschreven op je bankrekening. Zo mis je nooit je prijs​​.

Kan ik zelf mijn nummers kiezen met de gratis loten?
Ja, bij het meespelen met Lotto, ook met de gratis loten, kun je zelf jouw geluksnummers kiezen of de computer willekeurige getallen laten selecteren​​.

Wat als ik al abonnee ben van Lotto?
Deze actie is specifiek gericht op nieuwe abonnees. Lotto biedt echter regelmatig ook acties en voordelen voor bestaande abonnees. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten voor de meest recente acties​​.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 2 x 10 loten van Lotto” te beoordelen