Gratis Apple HomePod mini cadeau bij abonnement Iphone 13 van KPN
Gratis Apple HomePod mini cadeau bij abonnement iPhone 13 van KPN

Gratis Apple HomePod mini cadeau bij abonnement iPhone 13 van KPN

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bestel bij KPN een Apple iPhone 13 met een 1 of 2 jarig-abonnement en ontvang een gratis Apple HomePod mini (Space Grey) ter waarde van €109,- cadeau. De actie is geldig tot en met 31 juli 2022.

Wil je graag een nieuwe iPhone 13 kopen, maar weet je niet waar je terecht kan? Bij KPN kun je nu je nieuwe iPhone kopen en ontvang je bovendien een gratis Apple HomePod mini cadeau. Deze aanbieding is alleen geldig bij aankoop van een nieuwe iPhone, dus wees er snel bij!

Welkomstcadeau iPhone 13: Apple HomePod mini

De nieuwe iPhone 13 is een echte aanrader. De nieuwe processor is krachtiger dan ooit, de batterij gaat langer mee en de camera is verbeterd. Ook het design is vernieuwd, waardoor de iPhone nog mooier is geworden. Kortom, de nieuwe iPhone is de perfecte upgrade voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe telefoon.

Waarom is een Apple HomePod mini cadeau krijgen zo tof?

En als je nu je nieuwe iPhone bij KPN koopt, ontvang je er een gratis Apple HomePod mini cadeau bij. Deze kleine, maar krachtige luidspreker is perfect voor in de woonkamer of keuken. Met de HomePod mini kun je muziek luisteren, handsfree bellen en nog veel meer. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone en een gratis luidspreker, is dit de aanbieding voor jou!

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Apple HomePod mini cadeau bij abonnement iPhone 13 van KPN” te beoordelen