een tegen 100 50 spel gratis spelen
Gratis Een tegen 50 spelen elke dag met Postcode Loterij

Gratis Een tegen 50 spelen elke dag met Postcode Loterij

DOE MEE >

Beschrijving

Wil jij gratis Een tegen 50 ( ook wel Een tegen 100 ) spel spelen? Dat kan door lid te worden van de Postcode Loterij! Je kan extra prijzen winnen tot wel € 20.000,- !

Hoe werkt Een tegen 100 (of Een tegen 50)?

Een tegen Honderd is een spannende tv-quiz waarin een kandidaat het tegen honderd andere kandidaten moet opnemen. Het doel is om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zo veel mogelijk prijzengeld te winnen. Kandidaten kunnen tijdens de quiz geld winnen door goede antwoorden te geven, maar ook door fouten van andere kandidaten te benutten.

Bij elke vraag ziet de kandidaat een categorie en kan je beslissen of je een makkelijke of moeilijke vraag wilt beantwoorden. De tegenstanders van de kandidaat (het publiek) heeft maar een paar seconden de tijd om antwoord te geven. Als alle spelers uit het publiek een fout antwoord hebben gegeven dan heeft de kandidaat gewonnen.

Escapes Een tegen Honderd

Het is voor de kandidaat mogelijk om een 25%, 50% of 75% eenmalig in te zetten als de kandidaat het antwoord niet weet. Het percentage gaat dan van het prijzengeld af dat de kandidaat kan winnen. Het is dus de truc om zo weinig mogelijk escapes in te zetten, maar ook de tegenspelers zo moeilijke vragen voor te schotelen.

Wat kan je winnen met het Een tegen 100 spel van Postcode Loterij?

De bedragen in het Eén tegen 50 spel zijn niet echt maar je kan wel degelijk echt geld winnen! Door het spel te spelen maak je automatisch kans op geldprijzen tot wel € 20.000,-! En, nu wordt het leuk, speel je meer tegenspelers weg dan is aangegeven bij aanvang van het spel? Wie weet win jij dan wel de extra prijs van € 10.000,-!

5/5 - (15 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Een tegen 50 spelen elke dag met Postcode Loterij” te beoordelen