Gratis Hisense TV cadeau bij internet en TV van Ziggo
Gratis Hisense TV cadeau bij internet en TV van Ziggo

Gratis Hisense TV cadeau bij internet en TV van Ziggo

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bestel een Ziggo abonnement en ontvang een gratis Hisense televisie t.w.v. €449 bij het overstappen. Je kunt zelf een Ziggo internet en tv pakket samenstellen. Na de eerste factuur kun je je cadeau claimen en krijg je de Tv thuis gestuurd.

Ziggo is een van de grootste aanbieders van televisie, internet en telefonie in Nederland. Ziggo biedt een unieke aanbieding aan haar klanten. Als je internet en TV van Ziggo afneemt via MeerVoordeel.nl, krijg je een gratis TV cadeau. Dit is een unieke aanbieding die je nergens anders vindt.

Wat is Ziggo en hoe kom je aan het welkomstcadeau?

Ziggo is een Nederlandse provider van televisie, internet en telefonie. Het is de grootste aanbieder van digitale tv en internet in Nederland. Ziggo heeft ruim 3,5 miljoen abonnementen en is daarmee marktleider. Ziggo is een dochteronderneming van VodafoneZiggo, een joint venture tussen Vodafone en Liberty Global.

Als je de HiSense TV gratis wilt krijgen, zal je een keuze moeten maken tussen de internet en tv pakketten van Ziggo. Dit is echter geen probleem, want Ziggo biedt een aantal verschillende pakketten aan tegen verschillende prijzen. Welk pakket je kiest, hangt af van je eigen wensen.

4.9/5 - (24 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Hisense TV cadeau bij internet en TV van Ziggo” te beoordelen