Gratis lijst cadeau bij Samsung The Frame van Coolblue
Gratis lijst cadeau bij Samsung The Frame van Coolblue

Gratis lijst cadeau bij Samsung The Frame van Coolblue

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bestel een Samsung The Frame 55LS03B televisie en ontvang een gratis lijst van Samsung. Tover je televisie om tot een echt schilderij. Met de One Connect Box kun je ook al je randapparatuur makkelijk aansluiten.

Gratis lijst als welkomstcadeau bij Samsung TV

Wil je een televisie die ook als schilderij kan dienen? Dan is de Samsung The Frame televisie wellicht iets voor jou. Deze televisie is speciaal ontworpen om aan te kunnen als schilderij, waardoor je elke dag kunt genieten van een ander schilderij. De televisie is beschikbaar in verschillende formaten, waardoor je altijd een televisie vindt die bij jouw interieur past.

Bij aankoop van de Samsung The Frame televisie krijg je gratis een lijst cadeau. Deze lijst maakt het mogelijk om de televisie aan de muur te bevestigen, waardoor hij nog beter tot zijn recht komt. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een lijst vindt die bij jouw televisie past.

De Samsung The Frame televisie is niet alleen mooi om naar te kijken, maar hij is ook erg handig. De televisie beschikt over een ingebouwde digitale TV-tuner, zodat je geen aparte digitale ontvanger meer nodig hebt. Daarnaast beschikt de televisie over een geïntegreerde webbrowser, zodat je altijd en overal online kunt surfen.

Bestel de Samsung The Frame televisie nu bij Coolblue en ontvang gratis een lijst cadeau.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis lijst cadeau bij Samsung The Frame van Coolblue” te beoordelen