Gratis meespelen Lucky Day 7 dagen voor 7 euro
Gratis meespelen Lucky Day 7 dagen voor 7 euro

Gratis meespelen Lucky Day 7 dagen voor 7 euro

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontdek jouw geluk met Lucky Day: Speel mee en win

Bij Lucky Day heb je nu de unieke kans om je geluk op de proef te stellen met een fantastische actie. Speel 7 dagen mee voor slechts €7. Dit aanbod geeft je een korting van €3,50, wat het spel nog aantrekkelijker maakt. Elke dag om 19:00 uur maak je kans op geldprijzen, met elke dag opnieuw de mogelijkheid om een groot bedrag te winnen​​.Waarom Lucky Day jouw keuze moet zijn

Lucky Day is niet zomaar een loterij; het is een spannend spel waarbij je zelf je inleg kiest en bepaalt met hoeveel getallen je meespeelt. Dit unieke aspect maakt het mogelijk om je eigen winkansen en het prijzenpakket te bepalen. Of je nu kiest voor een kleine inleg van €1,50 of het maximum van €22,50, elke dag om 18:00 uur heb je een spannend moment wanneer de 20 getallen worden getrokken​​.

Maak het verschil met een abonnement

Met een abonnement bij Lucky Day speel je automatisch mee en mis je nooit meer een trekking. Je hebt volledige controle over op welke dagen je meespeelt, met hoeveel loten per trekking en je inleg per lot. Prijzen worden automatisch bijgeschreven op je account, en je kunt op elk moment je abonnement eenvoudig aanpassen of opzeggen​​.

Maak nu de slimme keuze

Benut deze kans om deel te nemen aan een van de meest flexibele en spannende loterijen beschikbaar. Met dagelijkse kansen op grote prijzen, controle over je speelwijze, en het gemak van een abonnement, is Lucky Day de perfecte keuze voor iedereen die droomt van een grote winst. Bezoek nu Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen, en wie weet ben jij de volgende grote winnaar.

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik echt elke dag winnen met Lucky Day?
  Ja, met Lucky Day is er elke dag een trekking, wat betekent dat je dagelijks kans maakt op prijzen​​.
 2. Hoe kies ik mijn getallen bij Lucky Day?
  Je kunt zelf één tot tien getallen kiezen uit een reeks van 1 tot 80. De hoeveelheid getallen die je kiest, bepaalt je winkansen en potentieel te winnen bedrag​​.
 3. Wat als ik een prijs win bij Lucky Day?
  Als je online speelt en een prijs wint, wordt het bedrag automatisch in je wallet gestort. Voor hogere bedragen neemt de organisatie contact met je op​​.
 4. Kan ik meedoen aan Lucky Day via mijn telefoon?
  Ja, Lucky Day biedt apps voor zowel Android als iPhone, waarmee je gemakkelijk kunt deelnemen​​.
 5. Is Lucky Day betrouwbaar?
  Absoluut, Lucky Day heeft een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en is een betrouwbare partij​​.
5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis meespelen Lucky Day 7 dagen voor 7 euro” te beoordelen