Gratis Motorola Moto G73 met sim only van Lebara
Gratis Motorola Moto G73 met sim only van Lebara

Gratis Motorola Moto G73 met sim only van Lebara

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontdek jouw welkomstcadeau: de Motorola Moto G73

Bij het afsluiten van een sim only-abonnement bij Lebara ontvang je nu tijdelijk de indrukwekkende Motorola Moto G73 helemaal gratis. Deze smartphone valt op door zijn unieke combinatie van functionaliteiten en design. Met twee kleurvarianten, Midnight Blue en Lucent White, en een vernieuwde achterzijde met een rechthoekige cameramodule, biedt de Moto G73 niet alleen een visueel aantrekkelijke look maar ook een stevige, waterafstotende bouw, hoewel hij niet officieel IP-gecertificeerd is​​.

Alles over het product: Motorola Moto G73

De Motorola Moto G73 is uitgerust met 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte, die je verder kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Naast de indrukwekkende opslagcapaciteit beschikt de telefoon over een 3.5 mm audio-aansluiting, NFC, Bluetooth 5.3, en ondersteuning voor HD-streaming dankzij DRM Widevine L1-certificering​​. De display levert goede kleuren en helderheid voor mediagenot ondanks de mindere kijkhoeken​​. De camera-setup, bestaande uit een hoofdcamera en een ultra-wide lens, levert onder verschillende omstandigheden bevredigende resultaten, waarbij de Nachtzichtmodus bijzonder indrukwekkend is voor een toestel in deze prijsklasse​​.

Waarom Lebara?

Lebara staat bekend om zijn flexibele sim only-abonnementen die je de vrijheid geven om je pakket maandelijks aan te passen. Dit, gecombineerd met het uitstekende netwerk en de aantrekkelijke internationale tarieven, maakt Lebara de ideale keuze voor wie op zoek is naar vrijheid en connectiviteit, zonder de zorgen van een langdurig contract. En met de huidige actie krijg je niet alleen een flexibel abonnement, maar ook een krachtige smartphone erbij cadeau.

Laat deze kans niet liggen om de Motorola Moto G73 gratis in huis te halen bij je nieuwe sim only van Lebara. Een unieke kans voor een top-smartphone zonder extra kosten. Bezoek welkomstcadeau.nl voor deze en meer geweldige acties en aanbiedingen. Maak de slimme keuze vandaag nog!

Veelgestelde vragen

 1. Wat zijn de specificaties van de Motorola Moto G73?
  De Motorola Moto G73 heeft 8 GB RAM, 256 GB opslag (uitbreidbaar via microSD), een 3.5 mm koptelefoonaansluiting, NFC, en Bluetooth 5.3.
 2. Kan ik mijn sim only-abonnement bij Lebara maandelijks aanpassen?
  Ja, Lebara biedt de flexibiliteit om je sim only-abonnement maandelijks aan te passen, zodat het altijd bij je behoeften past.
 3. Is de Motorola Moto G73 waterdicht?
  De Motorola Moto G73 is waterafstotend maar niet officieel IP-gecertificeerd. Het toestel kan tegen spatten, maar onderdompeling in water wordt niet aanbevolen.
 4. Heeft de Motorola Moto G73 een goede camera?
  Ja, de Motorola Moto G73 beschikt over een degelijke camera-setup die vooral in de Nachtzichtmodus indrukwekkende resultaten levert, hoewel de ultra-wide lens minder presteert dan gehoopt.
 5. Hoe kan ik gebruikmaken van deze actie?
  Om gebruik te maken van de actie, kun je het beste direct naar welkomstcadeau.nl gaan en de details van de actie bekijken. Daar vind je ook instructies over hoe je het sim only-abonnement bij Lebara kunt afsluiten en jouw gratis Motorola Moto G73 kunt ontvangen.
5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Motorola Moto G73 met sim only van Lebara” te beoordelen