Gratis Philips Smart TV cadeau bij Internet en TV van KPN
Gratis Philips Smart TV cadeau bij Internet en TV van KPN

Gratis Philips Smart TV cadeau bij Internet en TV van KPN

BEKIJK DEZE KPN TV ACTIE >

Beschrijving

Sluit een 1-jarig Internet en TV abonnement van KPN af en ontvang een gratis Philips Smart TV cadeau. Met gratis overstapservice, razendsnel internet en veel Tv kanalen.
De Philips Ultra HD Smart TV 43 inch t.w.v. 449,- krijg je thuis gezonden naar afsluiten van het abonnement.Neem een jaar lang internet van KPN af en ontvang gratis een Philips Smart TV als welkomstcadeau

KPN is een van Nederlands grootste aanbieders van telecommunicatiediensten. Het bedrijf biedt onder andere mobiele telefonie, vast bellen, internet en televisie aan. KPN heeft momenteel een aantal interessante aanbiedingen, waaronder een aanbieding waarbij je een Philips Smart TV gratis krijgt als je een jaar lang een internet van KPN afneemt.

Dit is een geweldige KPN aanbieding waarmee je kosteloos een topkwaliteit televisie kunt bemachtigen. De Philips Smart TV heeft een groot aantal mogelijkheden en biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Je kunt de Smart TV ook gebruiken om social media te bekijken, online streaming (Netflix, Videoland, HBO Max, Disney Plus, Prime etc.) te kijken en nog veel meer. Dit is een uitstekende kans om een topkwaliteit televisie te bemachtigen zonder dat je er een cent voor hoeft te betalen.

4.8/5 - (25 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Philips Smart TV cadeau bij Internet en TV van KPN” te beoordelen