Gratis rookmelder en 40% korting cadeau bij inbraakonderzoek van Verisure
Gratis rookmelder en 40% korting cadeau bij inbraakonderzoek van Verisure

Gratis rookmelder en 40% korting cadeau bij inbraakonderzoek van Verisure

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Doe gratis mee aan het inbraakonderzoek van Verisure en ontvang een gratis rookmelder. Mocht je daarnaast een alarmsysteem van Verisure aanschaffen ontvang je 40% korting.

Verisure geeft gratis rookmelders weg als welkomstcadeau!

Als je een alarmsysteem van Verisure afneemt, krijg je een rookmelder gratis mee. Dat is natuurlijk een mooi cadeau, want een rookmelder kan levens redden. Je kunt de rookmelder eenvoudig en snel aansluiten op het alarmsysteem, en dan ben je altijd verzekerd van een snelle en efficiënte brandbestrijding.

Een rookmelder is een belangrijk onderdeel van een brandveilig huis. Wist je dat bijna de helft van alle branden in huizen wordt veroorzaakt door roken? Dan is een rookmelder dus onmisbaar.

De rookmelder van Verisure is slim en snel. Als er rook wordt gedetecteerd, geeft de rookmelder een luid alarm af. Dat is natuurlijk heel handig, want zo word je direct gewaarschuwd als er iets aan de hand is. Je kunt de rookmelder eenvoudig aansluiten op het alarmsysteem van Verisure. Je hoeft alleen maar de rookmelder in het stopcontact te steken en vervolgens verbind je hem met het alarmsysteem. Je kunt de rookmelder ook op een andere plek in huis plaatsen, maar het is wel belangrijk dat je hem in de buurt van het raam plaatst. Zo kun je snel naar buiten vluchten als er brand uitbreekt.

De rookmelder van Verisure is niet alleen handig, maar ook erg mooi. De rookmelder is voorzien van een modern design en hij past daarom perfect in elk huis.

Wil je een rookmelder van Verisure cadeau doen aan je familie of vrienden? Dat kan nu heel eenvoudig! Je hoeft alleen maar een alarmsysteem van Verisure af te nemen en je krijgt een rookmelder gratis mee.

Een alarmsysteem van Verisure biedt je de zekerheid dat je thuis altijd veilig bent

Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen:

• Een beveiligingscamera met bewegingssensor
• Een alarmsysteem met sensor
• Een app

Met de beveiligingscamera met bewegingssensor kun je altijd zien wat er in je huis gebeurt. De sensor zorgt ervoor dat het alarmsysteem wordt aangesloten als er beweging wordt gedetecteerd. De app geeft je een bericht als het alarmsysteem wordt geactiveerd.

Het alarmsysteem met sensor zorgt ervoor dat het alarmsysteem wordt geactiveerd wanneer er een geluid wordt gedetecteerd. Je kunt kiezen uit verschillende sensoren, zoals een rook sensor of een waterlek sensor. De app geeft je een bericht als het alarmsysteem wordt geactiveerd.

Met de app kun je je alarmsysteem altijd aan- of uitzetten. Je kunt ook je instellingen wijzigen en je alarmstatus bekijken. Een alarmsysteem van Verisure biedt je de
zekerheid dat je thuis altijd veilig bent.

 

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis rookmelder en 40% korting cadeau bij inbraakonderzoek van Verisure” te beoordelen