Gratis slimme 360 binnen camera met bewegingssensor bij 1 jaar MAX Magazine
Gratis slimme 360 binnen camera met bewegingssensor bij 1 jaar MAX Magazine

Gratis slimme 360 binnen camera met bewegingssensor bij 1 jaar MAX Magazine

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontvang een gratis slimme 360 binnen camera bij MAX Magazine

Beveilig uw huis slim en effectief met de FlinQ Slimme 360 Camera met Bewegingssensor. Deze camera is een echte alleskunner en biedt u een volledig overzicht in elke ruimte van uw huis. U kunt de camera overal ter wereld bedienen met een app en dankzij de dag- en nachtsensor levert het altijd heldere beelden. Met zijn 360° bewegingsdetectie mist u geen enkel belangrijk moment. Bovendien kan deze camera als betrouwbare babyfoon worden gebruikt, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw slimme huis​​​​.

Maximaal genieten met MAX Magazine

MAX Magazine is uw wekelijkse bron van informatie, entertainment en inspiratie. Het biedt een breed scala aan onderwerpen zoals gezondheid, financiën, cultuur en lifestyle, allemaal gepresenteerd in een toegankelijke en leesbare stijl. Een jaarabonnement op MAX Magazine is niet alleen een manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en interessante artikelen, maar biedt ook toegang tot speciale aanbiedingen en exclusieve voordelen.

De exclusieve actie van MAX Magazine

Als onderdeel van een speciale promotie biedt MAX Magazine nu een gratis FlinQ Slimme 360 Camera met Bewegingssensor bij een jaarabonnement. Dit aanbod combineert het nuttige met het aangename: u blijft geïnformeerd en betrokken met een hoogwaardig magazine, terwijl u tegelijkertijd uw huis veiliger maakt met een geavanceerde slimme camera. Profiteer nu van deze unieke kans om MAX Magazine te ontdekken en uw huis te beveiligen met de nieuwste technologie.

Neem een kijkje op Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen. Mis deze unieke kans niet en zorg voor gemoedsrust in uw huis met een slimme camera, terwijl u geniet van de boeiende inhoud van MAX Magazine!

Veelgestelde vragen:

Wat is de resolutie van de FlinQ Slimme 360 Camera?
De FlinQ Slimme 360 Camera heeft een indrukwekkende resolutie van 3 megapixels, wat zorgt voor haarscherpe beelden.

Kan de camera gekoppeld worden met slimme assistenten?
Ja, de camera is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor het gemakkelijk integreert met andere slimme apparaten in uw huis.

Is de camera makkelijk te installeren?
Ja, de installatie van de FlinQ Slimme 360 Camera is eenvoudig en de camera kan zowel neergezet als aan de muur of het plafond gemonteerd worden.

Hoe werkt de bewegingsdetectie van de camera?
De camera beschikt over 360° bewegingsdetectie die automatisch draait om bewegingen te volgen, zodat u niets mist in uw huis.

Wat voor abonnement biedt MAX Magazine aan bij deze actie?
MAX Magazine biedt een jaarabonnement aan, waarbij u als welkomstcadeau de FlinQ Slimme 360 Camera ontvangt.

4.7/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis slimme 360 binnen camera met bewegingssensor bij 1 jaar MAX Magazine” te beoordelen