Sparen en beleggen bij Freedom24 welkomstcadeau
Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente bij Freedom24
Oorspronkelijke prijs was: €50.00.Huidige prijs is: €0.00.
Aanbieding!

Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente bij Freedom24

Oorspronkelijke prijs was: €50.00.Huidige prijs is: €0.00.

Open gratis spaarrekening >

Beschrijving

Ontdek het welkomstcadeau van Freedom24: Spaar met hoge rente

Freedom24, een internationaal bekende broker, biedt nu een welkomstcadeau in de vorm van een spaarrekening met een aantrekkelijke rente. Hun D-rekening is bijzonder vanwege de combinatie van hoge rente en flexibiliteit. Met de D-rekening van Freedom24 ontvang je een jaarlijkse rente van 3,88% in euro’s, wat aanzienlijk hoger is dan bij traditionele banken zoals ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS, Triodos en andere banken. Deze rekening maakt dagelijkse renteopbouw mogelijk, zodat je vanaf de eerste dag rendement ziet op je spaargeld.

Spaarrente en beleggen bij Freedom24

De spaarrekening van Freedom24: gratis openen

Deze spaarrekening biedt niet alleen een hoge rente, maar is ook flexibel. Je kunt geld overboeken tussen je handelsrekening en de D-rekening zonder extra kosten. Daarnaast biedt Freedom24 de mogelijkheid om te kiezen tussen direct opneembaar sparen of sparen op langere termijn met vaste rente. Voor de langere termijn kun je kiezen tussen periodes van 3, 6 of 12 maanden, waarbij je geniet van rente op rente en iedere 3 maanden een bedrag vrijkomt. Een minimale inleg van 1.000 euro is vereist, zonder een maximale limiet.

Maak kennis met Freedom24

Freedom24 is een onderdeel van Freedom Holding Corp. en is genoteerd aan de NASDAQ in de Verenigde Staten. Ze hebben snel groeiende kantoren door heel Europa, inclusief een kantoor in Amsterdam dat zich richt op de Benelux-markt. Freedom24 biedt naast sparen ook een breed scala aan beleggingsopties, waaronder aandelen en ETF’s. Met hun platform kun je handelen in meer dan 1 miljoen financiële instrumenten. Dit alles maakt Freedom24 een interessante en betrouwbare keuze voor zowel sparen als beleggen.

Breng een bezoek aan Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen. Profiteer nu van de unieke combinatie van veilig sparen en hoge rente bij Freedom24 en maak je financiële dromen waar!

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis spaarrekening met hoogste spaarrente bij Freedom24” te beoordelen

Categorieën: , ,