Gratis twee trekkingen een extra Staatslot cadeau bij Staatsloterij
Gratis twee trekkingen en extra Staatslot cadeau bij Staatsloterij

Gratis twee trekkingen en extra Staatslot cadeau bij Staatsloterij

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontvang een gratis cadeau: twee extra trekkingen

De Staatsloterij verwent nieuwe deelnemers met een aantrekkelijk welkomstcadeau. Bij aankoop van een Staatslot ontvang je namelijk twee extra trekkingen gratis. Dit betekent dat je naast de reguliere trekking, waarin je direct kans maakt op fantastische prijzen, nog twee extra kansen krijgt om te winnen. Dit maakt deze actie extra bijzonder en geeft je meer mogelijkheden om die felbegeerde hoofdprijs binnen te halen. Mis deze unieke kans niet om je geluk te beproeven en je winkansen te vergroten!De Staatsloterij: een betrouwbaar product met rijke geschiedenis

De Staatsloterij is al jaren een begrip in Nederland en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en transparantie. Met de aanschaf van een Staatslot draag je niet alleen bij aan tal van goede doelen, maar maak je ook kans op indrukwekkende prijzen. Denk aan miljoenen euro’s, luxe auto’s en droomvakanties. De trekkingen vinden maandelijks plaats en worden altijd met de grootste zorg en eerlijkheid uitgevoerd. Hierdoor geniet de Staatsloterij een groot vertrouwen onder de Nederlandse bevolking.

Waarom kiezen voor de Staatsloterij?

De Staatsloterij biedt meer dan alleen de kans om te winnen. Het is een vertrouwde naam met een lange historie die teruggaat tot 1726. Dankzij de gegarandeerde prijzenpot en het feit dat de prijzen belastingvrij zijn, weet je dat je altijd goed zit met een Staatslot. Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst naar diverse maatschappelijke projecten, waardoor je met je deelname ook nog eens een steentje bijdraagt aan de samenleving.

  • Betrouwbaar: Sinds 1726 een gevestigde naam
  • Goede doelen: Steun aan maatschappelijke projecten
  • Belastingvrij: Geen gedoe met belastingen op je winst
  • Garantieprijzen: Altijd een gegarandeerde prijzenpot

Profiteer nu van deze geweldige actie!

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en maak gebruik van deze geweldige actie! Schaf vandaag nog een Staatslot aan en geniet van twee extra trekkingen geheel gratis. Dit is jouw kans om zonder extra kosten nog meer kansen op winst te krijgen. Voor meer informatie en de beste acties en aanbiedingen, bezoek onze website Welkomstcadeau.nl en ontdek wat de Staatsloterij voor jou in petto heeft. Grijp je geluk en wie weet ben jij de volgende grote winnaar!

Veelgestelde vragen

Wat is de Staatsloterij?
De Staatsloterij is een Nederlandse loterij die sinds 1726 bestaat en bekend staat om haar betrouwbaarheid en goede doelen.

Hoe kan ik deelnemen aan de Staatsloterij?
Je kunt eenvoudig deelnemen door een Staatslot te kopen via de website van de Staatsloterij of bij verkooppunten zoals supermarkten en tabakszaken.

Wat houdt de actie met de gratis trekkingen in?
Bij aankoop van een Staatslot ontvang je twee extra trekkingen gratis, waardoor je meer kansen hebt om te winnen zonder extra kosten.

Zijn de prijzen belastingvrij?
Ja, alle prijzen van de Staatsloterij zijn belastingvrij, wat betekent dat je het volledige bedrag dat je wint ook daadwerkelijk ontvangt.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Staatsloterij en andere acties? Bezoek onze website Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen, inclusief deze geweldige actie van de Staatsloterij.

5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis twee trekkingen en extra Staatslot cadeau bij Staatsloterij” te beoordelen