Kans op Wehkamp Cadeaukaart twv 1000 euro als cadeau bij Vriendenloterij
Kans op Wehkamp Cadeaukaart twv 1000 euro als cadeau bij Vriendenloterij

Kans op Wehkamp Cadeaukaart twv 1000 euro als cadeau bij Vriendenloterij

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Wehkamp Cadeaukaart twv 1000 euro

Ben jij ook dol op gratis shoppen? Stel je eens voor dat je een Wehkamp Cadeaukaart ter waarde van maar liefst 1000 euro zou kunnen winnen, gewoon door een product te kopen dat je toch al wilde hebben. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dankzij onze exclusieve samenwerking met de Vriendenloterij is dit nu mogelijk!

Meespelen Vriendenloterij

Het is tijd om je geluk een handje te helpen! Met de aankoop van een Vriendenloterij lot maak je niet alleen kans op geweldige prijzen, maar ontvang je ook nog eens een Wehkamp Cadeaukaart ter waarde van 1000 euro als welkomstcadeau. Het enige wat je hoeft te doen is meespelen en wie weet shop jij binnenkort gratis bij Wehkamp voor dat ene item waar je al tijden naar verlangt.

Vriendenloterij

De Vriendenloterij staat bekend om haar geweldige prijzen en goede doelen. Door mee te spelen help je automatisch verschillende goede doelen te steunen én maak je kans op fantastische geldprijzen, reizen, auto’s en nog veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je nu ook nog eens een Wehkamp Cadeaukaart ter waarde van 1000 euro als je besluit mee te spelen. Een win-win situatie waar je geen nee tegen kunt zeggen!
Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om zowel jezelf als anderen te helpen én maak tegelijkertijd kans op geweldige prijzen. Speel mee met de Vriendenloterij en ontvang jouw Wehkamp Cadeaukaart ter waarde van 1000 euro als welkomstcadeau. Twijfel niet langer en laat het geluk aan jouw zijde zijn!

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kans op Wehkamp Cadeaukaart twv 1000 euro als cadeau bij Vriendenloterij” te beoordelen