Ontvang een gratis straatje Staatsloten als welkomstcadeau bij de Staatsloterij
Ontvang een gratis straatje Staatsloten als welkomstcadeau bij de Staatsloterij

Ontvang een gratis straatje Staatsloten als welkomstcadeau bij de Staatsloterij

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bij het aansluiten van een abonnement op de Staatsloterij krijg je nu tijdelijk een gratis straatje Staatsloten cadeau. Dit welkomstcadeau, ter waarde van €35 of €40 met de XL-optie, biedt je de kans op de jackpot en vele andere prijzen. Een straatje bestaat uit tien 1/5 Staatsloten met alle eindcijfers, waardoor je kansen spreidt en meer kans maakt om te winnen​.De spanning van de Staatsloterij

De Staatsloterij biedt je elke maand de kans om fantastische prijzen te winnen, van grote geldbedragen tot luxe reizen en auto’s. Met de aanschaf van een Staatslot, al vanaf €3,50 voor een 1/5 Staatslot, doe je automatisch mee aan de trekking en maak je kans op de jackpot. De Staatsloterij kenmerkt zich door transparantie in winkansen en een divers aanbod aan loten, waaronder straatjes en boulevards die je gegarandeerd een prijs opleveren​.

Staatsloterij: een betrouwbare partner voor jouw dromen

De Staatsloterij, een van de oudste loterijen ter wereld, staat bekend om haar betrouwbaarheid en de hoge prijzenpot. Als speler ben je verzekerd van een eerlijke kans en worden gewonnen prijzen automatisch op je rekening gestort. Door mee te spelen draag je bovendien bij aan diverse goede doelen en sportinitiatieven in Nederland. Het abonnement op de Staatsloterij biedt flexibiliteit; je kunt op elk moment opzeggen of aanpassen en profiteert van exclusieve acties en voordelen.
Laat deze kans niet lopen en bezoek Welkomstcadeau.nl voor meer informatie en de beste acties en aanbiedingen. Maak gebruik van deze unieke actie en wie weet vervul je binnenkort jouw dromen met een gewonnen prijs uit de Staatsloterij!

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies als welkomstcadeau bij een abonnement op de Staatsloterij?
Je ontvangt een gratis straatje Staatsloten, bestaande uit tien 1/5 Staatsloten met alle eindcijfers, ter waarde van €35 of €40 met de XL-optie als welkomstcadeau​ (Staatsloterij.nl)​.

Hoe werkt een straatje Staatsloten?
Een straatje bestaat uit tien 1/5 Staatsloten met de eindcijfers 0 tot en met 9. Dit geeft je tien kansen op de jackpot en andere geldprijzen, met een minimale geldprijs van €10​ (Staatsloterij.nl)​.

Wat zijn de voordelen van een abonnement op de Staatsloterij?
Voordelen zijn onder andere exclusieve acties voor abonnees, eenvoudig online of telefonisch opzeggen, en automatisch bijgeschreven gewonnen prijzen​ (Staatsloterij.nl)​.

Met welke trekkingen doe ik mee als ik een abonnement neem?
Je speelt mee met alle 16 trekkingen van de Staatsloterij, inclusief de speciale trekkingen zoals Koningsdag, 1 juli, 1 oktober, en de Oudejaarstrekking​ (Staatsloterij.nl)​.

Kan ik mijn abonnement op de Staatsloterij op elk moment wijzigen of opzeggen?
Ja, je kunt jouw abonnement op elk moment eenvoudig online of telefonisch opzeggen of aanpassen​ (Staatsloterij.nl)​.

5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontvang een gratis straatje Staatsloten als welkomstcadeau bij de Staatsloterij” te beoordelen