Gratis 2 maanden premie cadeau autoverzekering UnitedConsumers
Gratis 2 maanden premie cadeau bij autoverzekering van United Consumers

Gratis 2 maanden premie cadeau bij autoverzekering van United Consumers

PAK JOUW 2 MAANDEN GRATIS AUTOVERZEKERING >

Beschrijving

Ontvang nu een geweldig welkomstcadeau bij UnitedConsumers: gratis 2 maanden premie op je autoverzekering. Deze actie biedt een uitgelezen kans om direct te beginnen met besparen op je autoverzekeringskosten.Jouw welkomstcadeau: Gratis 2 maanden premie op jouw autoverzekering

Door je autoverzekering bij UnitedConsumers af te sluiten, kun je genieten van twee maanden zonder premiebetalingen. Dit biedt een aanzienlijke besparing, die op kan lopen tot wel ‚ā¨175 per jaar, afhankelijk van je huidige premie en de voorwaarden van je polis. Daarnaast ontvang je een gratis tankkaart, die je nog meer voordeel biedt op je brandstofkosten‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč.

Over de autoverzekering

UnitedConsumers biedt diverse autoverzekeringen aan met verschillende dekkingsniveaus zoals WA, WA beperkt casco en WA casco (all risk). Wanneer je kiest voor een autoverzekering via UnitedConsumers, profiteer je van minstens 5% korting op je premie. Bovendien krijg je er een gratis Pluspakket bij, wat extra voordelen met zich meebrengt zoals een gratis verhaalservice en een jaarlijkse premie-check‚Äč‚Äč.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers staat bekend als een consumentencollectief dat zich inzet om vaste lasten voor consumenten te verlagen. Ze kopen producten en diensten groot in of maken speciale afspraken met aanbieders om kortingen en speciale acties te kunnen bieden op bijvoorbeeld energie, zorgverzekeringen en brandstof. Het doel is om je meer over te houden voor leukere dingen in het leven‚Äč‚Äč.

Maak vandaag nog gebruik van deze aantrekkelijke actie op Welkomstcadeau.nl en begin met besparen op je autoverzekering terwijl je profiteert van geweldige voordelen. Mis deze kans niet!

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik gebruikmaken van de gratis 2 maanden autoverzekering?
Sluit je autoverzekering af bij UnitedConsumers binnen de actieperiode om van deze aanbieding te profiteren.

Hoe ontvang ik de gratis tankkaart?
De gratis tankkaart wordt automatisch aangeboden wanneer je je autoverzekering afsluit onder deze actie, waarmee je korting krijgt op brandstof.

Tot wanneer is deze actie geldig?
Voor details over de geldigheidsduur van deze actie, raadpleeg de website van UnitedConsumers.

Wat gebeurt er na de gratis periode van twee maanden?
Na de gratis periode wordt de premie volgens de voorwaarden in je polis gefactureerd, inclusief de korting van minimaal 5% die UnitedConsumers biedt.

4.7/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 2 maanden premie cadeau bij autoverzekering van United Consumers” te beoordelen