Gratis 350 euro Bol.com cadeaukaart bij internet en tv van Ziggo
Gratis 350 euro Bol.com cadeaukaart bij internet en TV van Ziggo

Gratis 350 euro Bol.com cadeaukaart bij internet en TV van Ziggo

PAK JOUW BOL.COM BON >

Beschrijving

Jouw welkomstcadeau: een Bol.com cadeaukaart van 350 euro bij Ziggo

Als je kiest voor Ziggo, krijg je niet alleen toegang tot razendsnel internet en een uitgebreid tv-aanbod, maar ook een fantastisch welkomstcadeau: een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van 350 euro. Deze cadeaukaart ontvang je na de betaling van je eerste factuur en is vervolgens drie jaar geldig. Je kunt hem gebruiken om te shoppen uit het enorme assortiment van Bol.com, van elektronica tot boeken en van huishoudelijke apparaten tot speelgoed​​.Internet en TV van Ziggo met Bol.com bon cadeau

Bij Ziggo vind je pakketten die passen bij elke behoefte. Met snelheden die variëren van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s, is er altijd een internetverbinding die bij jou past. Daarnaast biedt Ziggo tv-pakketten met meer dan 70 zenders, inclusief Ziggo Sport, en de mogelijkheid om overal tv te kijken met Ziggo GO. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten zoals Internet & TV Start, XXL en Elite, afhankelijk van de gewenste snelheid en tv-behoeften​​.

Over Ziggo

Ziggo is een toonaangevende aanbieder van kabeltelevisie, internet en telefonie in Nederland. Met hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden ze niet alleen snelle internetverbindingen en een breed scala aan tv-zenders, maar ook uitstekende klantenservice. Ziggo zorgt voor een soepele overstap met gratis installatie door een monteur, geen aansluitkosten en de overstap wordt geheel kosteloos verzorgd​​.

Maak nu gebruik van deze unieke actie!

Mis deze kans niet om te genieten van het beste van twee werelden: hoogwaardige internet- en tv-diensten van Ziggo en de vrijheid om te shoppen wat je maar wilt met je Bol.com cadeaukaart. Bezoek Welkomstcadeau.nl voor deze en meer geweldige acties. Stap nu over en begin met genieten van je cadeaus en de kwaliteitsservice van Ziggo!

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn Bol.com cadeaukaart van Ziggo?
Na betaling van je eerste Ziggo factuur ontvang je binnen een week een e-mail met een persoonlijke code voor je Bol.com cadeaukaart. Deze is drie jaar geldig​​.

Wat zijn de internetsnelheden beschikbaar bij Ziggo?
Ziggo biedt verschillende internetsnelheden aan, variërend van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s, afhankelijk van het gekozen pakket​​.

Kan ik mijn Bol.com cadeaukaart in delen gebruiken?
Ja, het bedrag op de cadeaukaart kan in delen besteed worden. Niet opgemaakt saldo blijft automatisch in je Bol.com account staan voor een volgende bestelling​​.

Wat gebeurt er als ik mijn cadeaukaart niet ontvang?
Als je na een week nog geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder. Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, neem dan contact op met de Ziggo klantenservice​​.

Zijn er extra kosten verbonden aan de Ziggo internet en tv pakketten?
Nee, Ziggo zorgt voor een gratis installatie door een monteur, brengt geen aansluitkosten in rekening, en de overstap wordt geheel kosteloos verzorgd​​.

Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 350 euro Bol.com cadeaukaart bij internet en TV van Ziggo” te beoordelen