Gratis aansluiting en 50% korting bij sim only van SIMPEL
Gratis aansluiting en 50% korting bij sim only van SIMPEL

Gratis aansluiting en 50% korting bij sim only van SIMPEL

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Het welkomstcadeau: Gratis aansluiting en 50% korting

Deze actie van Simpel is een unieke kans voor nieuwe klanten. Je bespaart direct op de aansluitkosten, en gedurende de eerste 12 maanden ontvang je ook nog eens 50% korting op je maandelijkse abonnementskosten. Dit maakt de overstap naar Simpel niet alleen aantrekkelijk, maar ook financieel zeer voordelig.

Over het product: Simpel Sim Only abonnementen

Simpel biedt verschillende Sim Only abonnementen aan, waarbij je zelf kiest hoeveel data, minuten en sms’jes je nodig hebt. De abonnementen zijn flexibel; je kunt je bundels elke maand gratis aanpassen. Met de Sim Only aanbiedingen van Simpel, beginnen de prijzen al vanaf € 4,00 per maand. Deze abonnementen zijn ideaal voor zowel minimale als intensieve gebruikers.

Het bedrijf: Simpel

Simpel staat bekend om haar uitstekende service en voordelige prijzen. Hun netwerk is betrouwbaar en biedt supersnel 4G-internet. Als klant heb je maximale controle over je kosten dankzij het Simpel Plafond. Bovendien, in 2023 werd Simpel.nl verkozen tot de populairste website van het jaar in de categorie Telecom, wat de kwaliteit van hun dienstverlening onderstreept.

Mis deze kans niet!

Bezoek Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen. Profiteer nu van deze geweldige actie bij Simpel, met een gratis aansluiting en 50% korting voor 12 maanden. Sluit je aan bij Simpel en geniet van de voordelen van een betrouwbaar netwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Veelgestelde vragen:

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement bij Simpel?
Het goedkoopste Sim Only abonnement bij Simpel is € 4,00 per maand.

Hoe kan ik overstappen naar Simpel?
Overstappen naar Simpel is heel eenvoudig. Je kunt een abonnement afsluiten via hun website, en binnen vijf minuten is alles geregeld.

Welk Sim Only abonnement past bij mij?
Dit hangt af van je persoonlijke verbruik. Voor basisgebruik is het abonnement van € 4,00 per maand ideaal. Heb je meer data of minuten nodig, dan kun je kiezen voor een uitgebreider abonnement.

Zijn er regelmatig acties bij Simpel?
Ja, Simpel heeft regelmatig aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Deze variëren van korting op abonnementskosten tot extra bundelvoordeel.

Wat zijn de voordelen van een Simpel Sim Only abonnement?
Enkele voordelen zijn: zeer scherpe prijzen, betrouwbaar 4G-internet, controle over je uitgaven met het Simpel Plafond, en de mogelijkheid om maandelijks gratis je bundels aan te passen.

5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis aansluiting en 50% korting bij sim only van SIMPEL” te beoordelen