Alle sim only abonnementen 2,50 euro de eerste 12 maanden bij 50plusmobiel
Gratis korting cadeau bij sim only abonnement bij 50plusmobiel

Gratis korting cadeau bij sim only abonnement bij 50plusmobiel

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Als nieuwe klant bij 50plusmobiel geniet u nu van een aantrekkelijk welkomstcadeau. Wanneer u een sim only abonnement afsluit krijgt u de eerste 12 maanden een korting van 2,50 euro per maand. Dit aanbod geldt voor elk abonnement waardoor het nog aantrekkelijker wordt om over te stappen of te kiezen voor 50plusmobiel.De voordelen van een sim only abonnement

Een sim only abonnement bij 50plusmobiel betekent dat u geen nieuwe telefoon ontvangt maar wel profiteert van zeer voordelige beltarieven en data-opties. U houdt uw huidige smartphone en kiest een abonnement dat bij uw bel- en internetbehoeften past. Of u nu veel of weinig belt of surft iedereen vindt bij 50plusmobiel een passend plan.

Waarom kiezen voor 50plusmobiel

50plusmobiel is een provider die zich richt op de 50-plusser die waarde hecht aan een goede service en duidelijke communicatie zonder poespas. De klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met elke vraag en de abonnementen zijn speciaal afgestemd op wat ouderen belangrijk vinden in mobiele communicatie: eenvoud en kosteneffectiviteit.

Mis deze fantastische kans niet om te besparen en te genieten van de uitstekende service bij 50plusmobiel. Bekijk deze actie en andere geweldige aanbiedingen op welkomstcadeau.nl waar u altijd de beste deals vindt!

Veelgestelde vragen

 1. Hoe kan ik overstappen naar 50plusmobiel?
  U kunt eenvoudig overstappen door een sim only abonnement via onze website te bestellen. 50plusmobiel regelt de overstap voor u inclusief nummerbehoud indien gewenst.
 2. Zijn er extra kosten verbonden aan het overstappen?
  Nee er zijn geen extra kosten verbonden aan het overstappen. U betaalt alleen het abonnementsgeld.
 3. Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?
  Ja bij het afsluiten van uw abonnement kunt u kiezen voor nummerbehoud. 50plusmobiel zorgt dan dat uw nummer overgezet wordt.
 4. Wat gebeurt er na de eerste 12 maanden?
  Na de eerste 12 maanden geldt het standaardtarief van het gekozen abonnement. U blijft profiteren van de voordelige tarieven en goede service.
 5. Hoe kan ik mijn abonnement beheren?
  U kunt uw abonnement eenvoudig beheren via de website van 50plusmobiel waar u toegang hebt tot uw verbruik en facturen.
5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis korting cadeau bij sim only abonnement bij 50plusmobiel” te beoordelen