gratis meespelen miljoenenjacht postcode loterij
Gratis meespelen Miljoenenjacht bij Postcode Loterij

Gratis meespelen Miljoenenjacht bij Postcode Loterij

SPEEL MEE MET MILJOENENJACHT >

Beschrijving

Wil je gratis meespelen met het Miljoenenjacht koffertjes spel van de Postcode Loterij? Dat kan! U hoeft alleen maar uw postcode in te vullen en lid te worden van de Postcode Loterij. Als lid van de Postcode Loterij kan je wekelijks gratis meespelen, naast de reguliere trekkingen. Ook kan je meteen € 50.000 euro winnen als je lid wordt van de Postcode Loterij. Je wint overigens gegarandeerd € 15,-.

Meespelen Miljoenenjacht kan elke week: komt er deze week iemand bij je aan de deur met een cheque?

Miljoenenjacht is een spel waarbij u kans maakt op een van de vele prijzen. Naast het meespelen op TV is er ook een online spel waar je gratis aan mee kan doen als je lid bent. Door het openen van de juiste koffertjes maak je kans op mooie prijzen. Elke zondag is er een uitzending van Miljoenenjacht op SBS 6. Aan het eind van de uitzending gaat Winston of een andere collega, langs bij mensen thuis die ook hebben meegespeeld. Misschien ben jij dat wel en maak je kans op miljoenen!

Wil jij ook naast Linda de Mol staan bij de uitzending van Miljoenenjacht?

Linda de Mol is de bekende presentatrice van Miljoenenjacht. Zij helpt je bij het spelen van het spel en zorgt ervoor dat het ook een leuke ervaring is. Met haar jarenlange ervaring en fijne uitstraling is deze BN’er ontmoeten al een feest. En als je dan ook nog eens kans maakt op 5 miljoen euro door het kiezen van de juiste koffer. Door mee te spelen maak je kans op een uitnodiging voor de uitzending.

Dus waar wacht je nog op? Meedoen met Miljoenenjacht is gratis en leuk!

5/5 - (11 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis meespelen Miljoenenjacht bij Postcode Loterij” te beoordelen