Gratis sporthorloge Xiaomi Smart band 6 cadeau bij aankoop Xiaomi Redmi Note 11 Pro bij Tele 2
Gratis sporthorloge Xiaomi Smart band 6 cadeau bij aankoop Xiaomi Redmi Note 11 Pro bij Tele 2

Gratis sporthorloge Xiaomi Smart band 6 cadeau bij aankoop Xiaomi Redmi Note 11 Pro bij Tele 2

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Wil je een gratis sporthorloge / activity tracker? Je krijg nu gratis sporthorloge Xiaomi Smart band 6 cadeau bij aankoop Xiaomi Redmi Note 11 Pro bij Tele 2.

Wat voor smartphone is de Xiaomi Redmi Note 11 Pro?

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro is een krachtige smartphone met veel mogelijkheden. De telefoon beschikt over een 6,53 inch scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Dankzij de Snapdragon 665-processor is de telefoon snel en vloeiend in gebruik. Ook de 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte zijn prima. De telefoon beschikt over een accu van 4.000mAh, waarmee je relatief lang kunt telefoneren of internetten. De hoofdcamera van de telefoon is een 48 megapixel sensor. Deze maakt foto’s van hoge kwaliteit, ook bij weinig licht. De selfiecamera is een 12 megapixel sensor. Verder beschikt de telefoon over een vingerafdrukscanner, NFC en een USB Type-C poort.

Over de Xiaomi Smart Band 6 activity tracker die je als welkomstcadeau bij Tele 2 krijgt

In oktober introduceerde Xiaomi de Smart Band 6, een armband met ingebouwde activity tracker. Deze tracker meet de hoeveelheid beweging die je dagelijks verricht, de slaapkwaliteit en de hartslag. De Smart Band 6 is verkrijgbaar in het wit, roze, blauw en zwart.

De Smart Band 6 is een verbeterde versie van de Smart Band 4. Deze nieuwe armband heeft een OLED-scherm, waarop je alle gegevens van de tracker kunt aflezen. De band is waterdicht en kan een aantal meters onder water gebruikt worden. Ook is de band voorzien van een ingebouwde GPS-tracker, zodat je precies kunt zien waar je bent geweest.

De Smart Band 6 werkt samen met de app Mi Fit. Deze app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Met de app kun je de activiteiten van de tracker volgen, de slaapkwaliteit bepalen en je hartslag meten.

De Smart Band 6 is een handige armband om je activiteiten bij te houden. De armband meet de hoeveelheid beweging, de slaapkwaliteit en de hartslag. Deze gegevens kun je vervolgens in de Mi Fit-app bekijken. De armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is waterdicht.

Over telecom aanbieder Tele2

Tele2 is een Zweedse telecomaanbieder. Het bedrijf is opgericht in 1991 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste telecomaanbieders in Europa. Tele2 biedt telefonie, internet en televisie aan. Het bedrijf is vooral populair in Zweden, maar ook in andere Europese landen zoals Nederland is Tele2 erg populair.

5/5 - (10 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis sporthorloge Xiaomi Smart band 6 cadeau bij aankoop Xiaomi Redmi Note 11 Pro bij Tele 2” te beoordelen