Gratis stroom cadeau bij Budget Energie
Gratis stroom cadeau bij Budget Energie

Gratis stroom cadeau bij Budget Energie

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bij Welkomstcadeau.nl zijn we altijd op zoek naar de meest aantrekkelijke acties voor jou. Ditmaal lichten we een bijzonder welkomstcadeau uit: gratis stroom van Budget Energie. Speciaal voor nieuwe klanten biedt Budget Energie in de lente- en zomermaanden, van april tot en met augustus, gratis stroom aan tijdens de weekenden van 12:00 tot 17:00 uur. Deze actie is een uitgelezen kans om op je energierekening te besparen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een groener milieu​​.

Het product: Een slim energiecontract voor slimme consumenten

Het energiecontract waarbinnen deze actie valt, is niet zomaar een contract. Het is een slimme zet naar een duurzamere wereld, waarbij je als consument direct voordeel ervaart. Door je energieverbruik te verschuiven naar de uren waarop de stroom gratis is, profiteer je niet alleen van lagere kosten maar draag je ook bij aan een betere benutting van groene energie. Dit éénjarige contract moedigt je aan slim om te gaan met je energieverbruik en biedt naast gratis stroom nog een eenmalige welkomstkorting van €230. Een win-win situatie dus​​.

Over Budget Energie: Jouw partner voor duurzame energie

Budget Energie staat bekend om zijn voordelige energiecontracten en inspanningen om energie betaalbaar en duurzaam te houden. Met de gratis stroom actie willen ze een stap verder gaan door niet alleen hun klanten te belonen maar ook een gedragsverandering te stimuleren. Door energie te gebruiken op momenten dat er een overschot is aan groene stroom, helpen we samen het elektriciteitsnet te ontlasten en maken we optimaal gebruik van duurzaam opgewekte energie. Budget Energie toont hiermee aan dat ze verder kijken dan alleen de levering van energie; ze werken actief mee aan de energietransitie en stimuleren een slim gebruik van groene energie​​.

Ontdek zelf hoe je kunt profiteren van deze geweldige actie door je over te schakelen naar Budget Energie. Bezoek Welkomstcadeau.nl voor deze en vele andere aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Laat deze kans niet liggen om voordeliger Ă©n duurzamer te leven!

Veelgestelde vragen:

 1. Kan ik de gratis stroom actie combineren met zonnepanelen?
  • Ja, de actie is ook geldig voor klanten met zonnepanelen. De eenmalige cashback en de voorwaarden blijven gelijk, hoewel er vaste terugleverkosten zullen zijn​​.
 2. Moet ik extra kosten betalen tijdens de gratis stroomuren?
  • Tijdens de actieperiode betaal je enkel de energiebelasting en btw over je verbruik tijdens de gratis stroomuren. Er zijn geen extra leveringskosten, maar de algemene voorwaarden en tarieven voor overige tijden blijven van toepassing​​.
 3. Hoe kan ik deelnemen aan deze actie?
  • Om deel te nemen, dien je een nieuw Ă©Ă©njarig energiecontract af te sluiten bij Budget Energie tijdens de actieperiode. Het is raadzaam de exacte voorwaarden op de website van Budget Energie te controleren​​.
 4. Is er een beperking op het aantal gratis stroomuren dat ik kan gebruiken?
  • De gratis stroom is beschikbaar in de weekenden van april tot en met augustus, tussen 12:00 en 17:00 uur. Er is geen beperking op het aantal uren binnen deze tijden, maar het is beperkt tot deze specifieke maanden en uren​​.
 5. Wat gebeurt er na de actieperiode met mijn energiecontract?
  • Na afloop van de actieperiode en je Ă©Ă©njarig contract vervalt het recht op gratis stroomuren, en zal je contract overgaan naar het standaard tarief van Budget Energie, tenzij je besluit over te stappen of je contract opnieuw onder de actievoorwaarden te verlengen​​.
Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis stroom cadeau bij Budget Energie” te beoordelen