Gratis tot 250 euro cashback bij EnergieDirect
Gratis tot 250 euro cashback bij EnergieDirect

Gratis tot 250 euro cashback bij EnergieDirect

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Welkomstcadeau: Maximaal €250 Cashback

EnergieDirect biedt een aantrekkelijke actie met een welkomstcadeau van maximaal €250 cashback. Deze cashback ontvang je bij het afsluiten van een energiecontract voor stroom en gas. Afhankelijk van het gekozen contractduur varieert de cashback waarde. Voor een 1-jarig contract kun je tot €225 cashback ontvangen, terwijl een 3-jarig contract je zelfs €250 cashback kan opleveren. Deze actie is een uitstekende kans om te besparen op je energiekosten.

Product: Energiecontracten van EnergieDirect

EnergieDirect.nl, een dochteronderneming van Essent, is sinds 2002 actief op de Nederlandse energiemarkt en staat bekend om haar scherpe tarieven. Het bedrijf biedt verschillende energiecontracten aan, waaronder 1- en 3-jarige contracten voor groene stroom en gas. Deze contracten kenmerken zich door vaste, voordelige tarieven, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien levert EnergieDirect 100% groene stroom uit Europa.

Bedrijf: EnergieDirect

EnergieDirect, opgericht in 2002, levert energie aan meer dan 700.000 huishoudens in Nederland. Ze onderscheiden zich door een eenvoudige en digitale benadering van energielevering. Met tools zoals de Regelneef app en de Tankey app maakt EnergieDirect het beheren van energiezaken gemakkelijk en biedt het extra besparingen. Daarnaast is het bedrijf actief betrokken bij duurzaamheid en levert het 100% groene stroom.
EnergieDirect is ook de officiële sponsor van PSV, wat hun betrokkenheid bij de gemeenschap onderstreept.

Wil jij ook genieten van deze fantastische cashback actie bij EnergieDirect en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst? Wacht dan niet langer! Bezoek Welkomstcadeau.nl voor de beste acties en aanbiedingen.

Veelgestelde Vragen

Wat is de duur van het contract bij deze cashback actie van EnergieDirect?

Je kunt kiezen voor een 1- of 3-jarig energiecontract. De cashback waarde varieert afhankelijk van de contractduur.
Kan ik als bestaande klant ook gebruikmaken van de cashback actie?

Deze specifieke cashback actie is meestal gericht op nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen wel profiteren van andere aanbiedingen van EnergieDirect.
Hoe wordt de cashback uitgekeerd?

De cashback wordt meestal verrekend met je jaarafrekening, waardoor deze lager uitvalt.
Is de stroom die EnergieDirect levert duurzaam?

Ja, EnergieDirect levert 100% groene stroom uit Europa.
Wat zijn de voordelen van de Regelneef en Tankey apps van EnergieDirect?

Met de Regelneef app kun je eenvoudig je energiezaken beheren. De Tankey app biedt extra korting bij tankstations en zorgt voor CO2-compensatie voor elke getankte liter.

5/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis tot 250 euro cashback bij EnergieDirect” te beoordelen