Gratis IAMS tickets cadeau bij Halfjaar TopGear
2 gratis IAMS tickets bij Halfjaar TopGear

2 gratis IAMS tickets bij Halfjaar TopGear

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontvang je welkomstcadeau bij TopGear

Bij het afsluiten van een halfjaarabonnement op TopGear krijg je nu twee gratis IAMS tickets ter waarde van €55. Deze actie biedt je niet alleen een abonnement op een toonaangevend automagazine, maar ook toegang tot de International Amsterdam Motor Show. Deze unieke show vult de RAI Amsterdam met de meest spectaculaire hypercars, supercars, klassiekers, movie cars en getunede auto’s. Verdeeld over zeven hallen wachten er meer dan 300 auto’s op je​​.

Wat maakt TopGear zo bijzonder?

TopGear is meer dan alleen een magazine; het is een institutioneel fenomeen in de autowereld. Met een halfjaarabonnement ontvang je zes edities boordevol met het laatste autonieuws, diepgaande autotests, elektrische innovaties en exclusieve blikken op de nieuwste modellen. Dit abonnement is je toegangspas tot een wereld van auto-enthusiastelingen, waarbij je ook nog eens geniet van een aanzienlijke korting​.

De glans van de International Amsterdam Motor Show

De International Amsterdam Motor Show (IAMS) is een jaarlijks hoogtepunt voor autoliefhebbers. Het event brengt een diversiteit aan auto’s samen: van de nieuwste hypercars en supercars tot aan nostalgische klassiekers en de meest indrukwekkende getunede voertuigen. De show biedt een unieke kans om dicht bij zeldzame en exclusieve auto’s te komen die je nergens anders ziet. Het is de perfecte gelegenheid om je passie voor auto’s te delen met gelijkgestemden​.

Waarom je deze actie niet mag missen

Deze actie biedt een ongekende waarde. Voor slechts €39,95 krijg je niet alleen een halfjaar lang het beste op autogebied thuisgestuurd, maar ook de kans om een van de meest exclusieve auto-evenementen in Nederland te bezoeken. De tickets voor de IAMS krijg je een paar dagen van tevoren per mail toegestuurd, zodat je zonder zorgen naar het evenement kunt uitkijken.
Ontdek de beste acties en aanbiedingen op Welkomstcadeau.nl en mis deze fantastische kans niet om samen met iemand de spectaculaire wereld van de International Amsterdam Motor Show te ervaren. Stap nu in de wereld van TopGear met dit unieke welkomstcadeau!

Veelgestelde vragen

Hoe lang loopt deze actie?
De actie loopt zolang de voorraad strekt. Gezien de populariteit van zowel TopGear als de IAMS is het raadzaam niet te lang te wachten met het afsluiten van een abonnement.

Hoe ontvang ik mijn IAMS tickets?
De tickets voor de International Amsterdam Motor Show worden een paar dagen voor het evenement per e-mail verzonden.

Wat als ik al abonnee ben?
Deze actie is bedoeld voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees kunnen vaak profiteren van andere aanbiedingen of hun abonnement verlengen onder speciale voorwaarden.

Kan ik de IAMS tickets cadeau doen?
Ja, het is mogelijk om de IAMS tickets cadeau te doen. Zorg ervoor dat je tijdens het afsluiten van het abonnement de juiste contactgegevens opgeeft voor de ontvanger van de tickets.

Wat gebeurt er na het halfjaar abonnement?
Na afloop van het halfjaarabonnement wordt het automatisch verlengd, tenzij je opzegt. Houd de voorwaarden van het abonnement in de gaten voor de opzegtermijn.

5/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 gratis IAMS tickets bij Halfjaar TopGear” te beoordelen