Gratis 1 maand tijdschriften lezen cadeau bij de Readly app
Gratis 1 maand tijdschriften lezen cadeau met de Readly app

Gratis 1 maand tijdschriften lezen cadeau met de Readly app

Mis deze actie niet!

Beschrijving

Wil jij in de zomer onbeperkt tijdschriften lezen? Dan is de Readly app zeker iets voor jou! Met deze app heb je toegang tot een enorm aantal tijdschriften, waar je gratis één maand lang van kunt genieten.

Hoe werkt de Readly app waar je 1 maand gratis tijdschriften kan lezen?

Als je de Readly app wilt gebruiken, dan heb je eerst een account nodig. Nadat je je hebt aangemeld, kun je direct aan de slag met het lezen van tijdschriften. Je hebt de keuze uit een enorm aantal verschillende titels, waaronder ook veel Nederlandse tijdschriften.

Je kunt de tijdschriften in de app in verschillende categorieën onderverdelen, bijvoorbeeld naar genre of naar maand van het jaar. Zo vind je altijd snel wat je zoekt. Daarnaast kun je ook gemakkelijk zoeken op trefwoorden.

Je kunt de artikelen die je leest opslaan in je eigen archief, zodat je ze later nog eens kunt teruglezen. Ook kun je gemakkelijk delen met anderen, zodat zij ook kunnen genieten van de artikelen die je leest.

Het gratis 1 maand abonnement van Readly maakt lezen nog leuker

Als je de Readly app wilt proberen, dan kun je gratis één maand lang gebruikmaken van het enorme aanbod aan tijdschriften. Je hebt dan toegang tot alle tijdschriften in de app, inclusief de Nederlandse tijdschriften.

5/5 - (13 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 1 maand tijdschriften lezen cadeau met de Readly app” te beoordelen