Gratis Bang & Olufsen speaker cadeau bij internet van Solcon
Gratis Bang & Olufsen Bluetooth Speaker cadeau bij internet van Solcon

Gratis Bang & Olufsen Bluetooth Speaker cadeau bij internet van Solcon

Claim nu deze speaker >

Beschrijving

Wil jij Gratis Bang & Olufsen Bluetooth Speaker cadeau ontvangen? Sluit dan een 1 jarig internetabonnement af bij Solcon. De Bang & Olufsen Beosound Explore, zoals deze bluetooth luidspreker heet, krijg je als welkomstcadeau als je aankomend weekend kiest voor het internet pakket.

Bang & Olufsen Beosound Explore als welkomstcadeau

De Bang & Olufsen Beosound Explore is een draadloze speaker die je overal mee naartoe neemt. Je kunt er muziek mee afspelen, maar ook handsfree bellen. De speaker beschikt over een ingebouwde microfoon en een oplaadbare accu. Daarnaast is de speaker waterdicht, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken. De Bang & Olufsen Beosound Explore is een fraaie speaker die je overal mee naartoe kunt nemen. De speaker beschikt over een ingebouwde microfoon en een oplaadbare accu. Daarnaast is de speaker waterdicht, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken.

De speaker is eenvoudig in gebruik. Je kunt hem verbinden met je telefoon of tablet via Bluetooth. Heb je geen Bluetooth-apparaat bij de hand, dan kun je de speaker ook bedienen via de gratis Beosound-app. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Met de Beosound-app kun je onder meer de volgende instellingen aanpassen:

-Volume
-Lichtsterkte
-Witbalans
-Muziekweergave
-Luidsprekerinstellingen

Je kunt de speaker ook koppelen aan meerdere apparaten tegelijkertijd. Zo kun je bijvoorbeeld in de woonkamer muziek afspelen en in de keuken handsfree bellen.

De Bang & Olufsen Beosound Explore is een fraaie en veelzijdige speaker. Hij is eenvoudig in gebruik en beschikt over een ingebouwde microfoon en een oplaadbare accu. Daarnaast is de speaker waterdicht, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken.

Gratis cadeau bij internet van Solcon

Solcon Internet is een stabiele internetaanbieder die al jaren lang ervaring heeft in de branche. Ze bieden verschillende soorten abonnementen aan, variërend van simpele ADSL-verbindingen tot glasvezelverbindingen. Daarnaast bieden ze ook televisie- en telefonieaansluitingen aan. Solcon is een betrouwbare internetaanbieder die constant vernieuwt en verbeterd. Zo bieden ze bijvoorbeeld nu ook glasvezelverbindingen aan in heel Nederland.

5/5 - (18 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis Bang & Olufsen Bluetooth Speaker cadeau bij internet van Solcon” te beoordelen