Gratis luxe tas bij halfjaar abonnement JFK Magazine
Gratis luxe tas bij halfjaar abonnement JFK Magazine

Gratis luxe tas bij halfjaar abonnement JFK Magazine

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Bij Welkomstcadeau.nl zijn we altijd op zoek naar de meest aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor jou. Dit keer hebben we een fantastische actie gevonden voor de lezers onder ons: ontvang een gratis luxe tas bij een halfjaarabonnement op JFK Magazine. Met een abonnement op JFK duik je elke twee maanden in de wereld van manneninteresses, variërend van stijl en gear tot aan de nieuwste wheels​​.

Wat krijg je bij deze actie?

Voor slechts €29,95 kun je nu een halfjaar lang genieten van alles wat JFK Magazine te bieden heeft, plus een stijlvolle luxe tas naar keuze ter waarde van €99. Er zijn verschillende tassen om uit te kiezen, zoals de Cast Iron Weekendtas, de Thierry Mugler Sporttas, of de Dstrezzed Shopper. Deze combinatie van leesplezier en functionaliteit is de perfecte aanvulling op het leven van elke man die waarde hecht aan kennis, stijl en klasse​​.

Waarom JFK Magazine?

JFK Magazine is hét lifestyleblad dat zich richt op de moderne man. Met diepgaande artikelen over uiteenlopende onderwerpen zoals entertainment, stijl, gear en de mooiste auto’s, biedt JFK Magazine elke editie weer een schat aan informatie en inspiratie. Abonnees ontvangen niet alleen de papieren editie thuis, maar kunnen ook digitaal bladeren door de nieuwste uitgaven. Hiermee blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, waar je ook bent​​.

Bij Welkomstcadeau.nl begrijpen we dat een goede deal niet alleen gaat om het besparen van geld, maar ook om het toevoegen van waarde aan je leven. Deze actie met JFK Magazine is daar het perfecte voorbeeld van. Mis deze kans niet om jezelf of een dierbare te trakteren op een abonnement dat blijft geven, editie na editie. Ga naar Welkomstcadeau.nl voor deze en andere geweldige acties en aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik de tas ook ruilen voor een ander model?
  • Binnen de actie kun je kiezen uit drie verschillende modellen tassen. Eenmaal gekozen, is ruilen voor een ander model via de actie niet mogelijk.
 2. Hoe vaak verschijnt JFK Magazine?
  • JFK Magazine verschijnt eens in de twee maanden.
 3. Wat gebeurt er na de actieperiode van een halfjaar?
  • Na het halfjaar loopt het abonnement door in een regulier abonnement, tenzij je besluit op te zeggen.
 4. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
  • Je kunt je abonnement opzeggen door te mailen naar service@jfk.men of door te bellen naar +31 20 760 31 41.
 5. Is deze actie ook geldig buiten Nederland?
  • Het abonnement en de actie zijn voornamelijk gericht op lezers binnen Nederland. Voor verzending buiten Nederland kan een extra toeslag gelden.
5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis luxe tas bij halfjaar abonnement JFK Magazine” te beoordelen