Gratis tot 125 euro bonus bij het openen van een nieuwe beleggingsrekening bij Centraal Beheer
Gratis tot 125 euro bonus bij het openen van een nieuwe beleggingsrekening bij Centraal Beheer

Gratis tot 125 euro bonus bij het openen van een nieuwe beleggingsrekening bij Centraal Beheer

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Het welkomstcadeau: tot 125 euro bonus

Centraal Beheer verwelkomt nieuwe beleggers met open armen en een aantrekkelijke bonusactie. Als je een nieuwe beleggingsrekening opent, kun je tot 125 euro bonus ontvangen. Deze bonus is verdeeld over twee delen: een startbonus van 65 euro wanneer je binnen 14 dagen na het openen van je rekening minimaal 500 euro inlegt en een aanvullende bonus van 60 euro als je start met periodiek beleggen met een inleg van minimaal 50 euro per maand​.

Het product: Beleggingsrekening van Centraal Beheer

De beleggingsrekening van Centraal Beheer geeft je de vrijheid om te beleggen in diverse fondsen, met inleggen vanaf slechts 1 euro. Je hebt de keuze uit meerdere fondsen, die variëren in risicoprofiel van defensief tot offensief, waardoor je altijd een fonds kunt vinden dat bij jouw voorkeuren past. Periodiek beleggen is eenvoudig in te stellen, waarmee je stap voor stap aan je vermogen kunt bouwen​.

Het bedrijf: Centraal Beheer

Centraal Beheer staat bekend om de slogan “Even Apeldoorn bellen” en maakt deel uit van Achmea, een van de grootste verzekeringsgroepen in Nederland. Naast verzekeringen biedt Centraal Beheer ook financiële producten zoals spaarrekeningen en beleggingsmogelijkheden aan. Hun benadering van beleggen is gericht op gemak en toegankelijkheid, met lage instapdrempels en een gebruiksvriendelijke app​.
Beleggen brengt risico’s met zich mee, waaronder het risico dat je investering minder waard kan worden. Het is belangrijk om alleen geld te beleggen dat je kunt missen en goed na te denken over je beleggingsdoelen. De bonusactie van Centraal Beheer biedt een mooie start, maar beleggen blijft een langetermijnactiviteit waarbij rendementen kunnen fluctueren​​​​.

Laat deze kans niet liggen en begin vandaag nog met beleggen bij Centraal Beheer. Ontdek meer acties en aanbiedingen op Welkomstcadeau.nl, waar je altijd de beste deals vindt om je beleggingsreis te starten.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen gebruikmaken van de bonusactie bij Centraal Beheer?
Nee, de bonusactie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die nog geen beleggingsrekening bij Centraal Beheer hebben geopend.

Hoe lang duurt het voordat ik de bonus ontvang?
Na het voldoen aan de voorwaarden voor de bonusactie(s), worden de bonusbedragen binnen 6 weken op je beleggingsrekening gestort​​.

Zijn er kosten verbonden aan de beleggingsrekening?
Ja, er zijn kosten verbonden aan het beleggen bij Centraal Beheer, zoals servicekosten. Deze kosten variëren afhankelijk van de inlegbedragen en de gekozen fondsen​​​​.

Hoe kies ik de fondsen waarin ik wil beleggen?
Bij het openen van je beleggingsrekening bij Centraal Beheer kun je kiezen uit verschillende fondsen die passen bij jouw risicoprofiel en beleggingsdoelen​​.

Wat gebeurt er als ik eerder wil stoppen met periodiek beleggen?
Om in aanmerking te komen voor de volledige bonus moet je voldoen aan de actievoorwaarden, waaronder het periodiek beleggen voor een minimale duur. Als je hieraan niet voldoet, loop je het risico de bonus mis te lopen​​​​.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis tot 125 euro bonus bij het openen van een nieuwe beleggingsrekening bij Centraal Beheer” te beoordelen