Gratis €65 cadeau bij beleggen van Centraal Beheer
Gratis €65 cadeau bij beleggen van Centraal Beheer

Gratis €65 cadeau bij beleggen van Centraal Beheer

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Start nu met beleggen bij Centraal Beheer en ontvang gratis €65,- cadeau als welkomst bonus. Je inleg moet minimaal €500,- zijn bij het openen van een beleggingsrekening. Je kunt ieder moment inleggen of opnemen

Beleggen kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties of grondstoffen. Maar je kan ook beleggen in producten die je zelf niet kunt kopen. Een voorbeeld van zo’n product is een beleggingsfonds. Je belegt in een beleggingsfonds door geld in te geven en vervolgens deel te nemen aan een fonds. Je deelt dan in de risico’s en de opbrengsten van het fonds.

Een andere manier om te beleggen, is door te investeren in Centraal Beheer. Centraal Beheer is een verzekeraar die beleggingsproducten aanbiedt. Zo kun je ervoor kiezen om een bedrag te investeren, en hier een jaarlijkse rente over te ontvangen. Maar je kunt ook kiezen voor een cadeau van 65 euro. Dit cadeau ontvang je als je een bedrag van minimaal 500 euro investeert.

Het voordeel van Centraal Beheer is dat je hierdoor deelneemt aan het fonds. Je deelt in de opbrengsten, maar ook in de risico’s. Daarnaast profiteer je van fiscaal voordeel. Je mag namelijk de rente die je ontvangt belastingvrij sparen. Deze rente is onder andere aftrekbaar van de belasting.

Wil je meer informatie over beleggen bij Centraal Beheer? Kijk dan op de website van Centraal Beheer. Hier vind je uitgebreide informatie over beleggen, maar ook over de cadeaus die je ontvangt.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis €65 cadeau bij beleggen van Centraal Beheer” te beoordelen