Gratis HEMA cadeaukaart van 100 euro bij HEMA autoverzekering
Gratis HEMA Cadeaukaart van 100 euro cadeau bij HEMA Autoverzekering

Gratis HEMA Cadeaukaart van 100 euro cadeau bij HEMA Autoverzekering

Mis dit cadeau niet! (op=op)

Beschrijving

Wil je besparen op je autoverzekering? En gratis een HEMA cadeaukaart als welkomstcadeau? Dan is dit je kans!

Gratis HEMA Cadeaukaart van 100 euro als welkomstcadeau

HEMA is een bekende winkelketen in Nederland. Ze verkopen onder meer kleding, huishoudelijke artikelen en elektronica. Sinds kort biedt HEMA ook autoverzekeringen aan. En om deze aanbieding extra aantrekkelijk te maken, ontvang je bij aanschaf van een HEMA autoverzekering een gratis cadeaukaart van 100 euro.

De HEMA autoverzekering is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor de allriskverzekering, de WA-verzekering of de beperkt casco verzekering. Bovendien kun je kiezen voor een verzekering die geldt voor alle auto’s in je bezit, of voor een verzekering die alleen geldt voor één auto. De premie voor de HEMA autoverzekering is afhankelijk van de gekozen variant en van je leeftijd.

HEMA Autoverzekering: bereken vrijblijvend je premie en profiteer nu (op=op)

HEMA is een betrouwbare aanbieder van autoverzekeringen. Ze bieden een goede service en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast ontvang je bij aanschaf van een HEMA autoverzekering een gratis cadeaukaart van 100 euro bij keuze voor Allrisk. Als je kiest voor WA Autoverzekering krijg je 50 euro. En als je kiest voor WA Plus (Beperkt casco) dan ontvang je een HEMA cadeaukaart van 70 euro. Deze cadeaukaart kun je gebruiken voor shoppen bij HEMA.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de HEMA autoverzekering? Bezoek dan de website van HEMA en kijk wat deze verzekering voor je kan betekenen. Je kan vrijblijvend je premie voor je autoverzekering berekenen.

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis HEMA Cadeaukaart van 100 euro cadeau bij HEMA Autoverzekering” te beoordelen