Gratis installatie door monteur t.w.v. 90 euro cadeau bij overstap naar glasvezel van Solcon
Gratis installatie door monteur t.w.v. 90 euro cadeau bij overstap naar glasvezel van Solcon

Gratis installatie door monteur t.w.v. 90 euro cadeau bij overstap naar glasvezel van Solcon

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

Ontvang gratis installatie door een monteur ter waarde van 90 euro bij uw overstap naar glasvezel van Solcon

Als u kiest voor een overstap naar glasvezel van Solcon, krijgt u niet alleen toegang tot razendsnel en stabiel internet, maar ontvangt u ook een bijzonder welkomstcadeau: gratis installatie door een monteur, ter waarde van 90 euro. Dit zorgt voor een zorgeloze overgang naar glasvezel, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie en instellingen​​.

Wat maakt glasvezel van Solcon zo bijzonder?

Met glasvezel van Solcon haalt u de toekomst van internet in huis. U profiteert van ultrasnelle download- en uploadsnelheden, waardoor streamen, surfen en gamen vloeiender dan ooit verlopen. Bovendien is glasvezelinternet van Solcon uiterst betrouwbaar en minder gevoelig voor storingen, waardoor u altijd kunt rekenen op een stabiele verbinding. Of u nu kiest voor een standaardpakket of de gigabitsnelheid wenst, Solcon biedt u een aansluiting zonder initiële aansluitkosten en met persoonlijke klantenservice​​​​.

Wie is Solcon?

Solcon staat bekend als een betrouwbare en innovatieve aanbieder van internet, televisie en telefonie. Al jaren zetten zij zich in om hun klanten te voorzien van de beste service en de nieuwste technologieën. Bij Solcon kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en klantenservice die klaarstaat om u te ondersteunen bij al uw vragen. Hun glasvezelinternet wordt geroemd om de hoge kwaliteit, stabiliteit en snelheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel thuisgebruikers als bedrijven​​​​.

Ga voor meer informatie en het afsluiten van uw abonnement naar welkomstcadeau.nl, waar u altijd de beste acties en aanbiedingen vindt. Mis deze kans niet om zorgeloos te genieten van supersnel en stabiel internet met het welkomstcadeau van gratis installatie door een monteur!

Veelgestelde Vragen

 1. Wat zijn de voordelen van glasvezel van Solcon?
  • Met glasvezel van Solcon geniet u van ultrasnelle en stabiele internetverbindingen, betrouwbare wifi in uw hele huis, en persoonlijke klantenservice​​​​.
 2. Hoe werkt de overstap naar glasvezel bij Solcon?
  • De overstap is zorgeloos met Solcon. De monteur regelt gratis de gehele overstap, waarbij uw huidige internet-, TV- en telefoondiensten gewoon blijven werken​​.
 3. Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden bij een overstap naar Solcon?
  • Ja, bij Solcon kunt u kosteloos uw huidige telefoonnummer behouden​​.
 4. Wat is de snelheid van glasvezelinternet bij Solcon?
  • Glasvezelinternet bij Solcon biedt snelheden tot 1 Gbps, afhankelijk van het gekozen pakket​​.
 5. Zijn er extra kosten verbonden aan de overstap naar glasvezel van Solcon?
  • Nee, de overstap naar glasvezel en de installatie door een monteur zijn gratis, zonder verborgen kosten​​.
5/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis installatie door monteur t.w.v. 90 euro cadeau bij overstap naar glasvezel van Solcon” te beoordelen